Dubbele spiraalvriezer

Dubbele spiraalvriezer

De door Square Technology geproduceerde laagspanningsspiraalvriezer met dubbele trommels, geproduceerd door Square Technology, is toepasbaar op individuele snelvriesproducten van gegranuleerd en klein stuk voedsel, groot formaat diepgevroren voedsel, zoals de kant-en-klare maaltijden, hele kip en hele vis. De spiraalvriezer met dubbele trommel plaatst de invoer en uitvoer op een lage positie, waardoor het gemakkelijk te bedienen is en beter aansluit bij de productielijnen van klanten.


  • De spiraalvriezer is uitgerust met een zeer efficiënte sanitaire verdamper, die gebruik maakt van de nieuwste vloeistoftoevoermethode, waardoor het rendement van de warmtewisseling meer dan 20% hoger is dan bij de traditionele vriezers.
  • De spiraalvriezer maakt gebruik van een symmetrisch en glad cirkelvormig luchtkanaalontwerp dat het warmte-uitwisselingseffect versterkt.
  • We rusten uit met food-grade roestvrijstalen gaasband en plastic modulaire riem met de spiraalvriezer volgens verschillende vereisten van verschillende producten.
  • De spiraalvriezer is uitgerust met een intelligent centraal besturingssysteem, automatische detectie en alarmlichtapparaat, wat handig is voor gebruikers om te bedienen en te onderhouden.
Luchtontdooisysteem
De ADF blaast herhaaldelijk pulsen van perslucht met hoge snelheid over de verdampervinnen terwijl de producten in de vriezer blijven lopen. De binnentemperatuur van de vriezer is stabieler door minder rijp op de vin. Dankzij een langere looptijd wordt de productie-output verhoogd.
CIP (Cleaning-in-Place)
Het systeem reinigt en desinfecteert de binnenkant van de vriezer volledig om te voldoen aan de hygiënische eisen van voedselveiligheidsproductie. Ons systeemontwerp is geprogrammeerd met op maat gemaakte CIP-recepten voor verschillende producten en behoeften.
SPECIFICATIES
Structuur
Structuur
Dubbele trommel
Kooi dia.
1620 tot 5800mm
Tiers
2 tot 40 niveaus
Bijlage
Geïsoleerde behuizing met 125 mm / 150 mm dikke polyurethaanwanden, binnenverlichting, roestvrijstalen huid volledig gelaste behuizing optioneel.
tussenverdieping
optioneel
Riem
Riem
Food grade SS mesh belt of modulaire plastic riem
Breedte
520 1372 tot mm
Invoerlengte
500 tot 4000 mm
Uitvoerlengte
500 tot 4000 mm
Elektrische gegevens
Stroomvoorziening
Lokale landspanning
Behuizing van het bedieningspaneel
Roestvrijstalen bedieningspaneel
Controle
PLC-besturing, touchscreen, veiligheidssensoren
Koelgegevens
koelmiddel
Freon, ammoniak, CO2
Spoel
Roestvrijstalen aluminium buizen, aluminium vin, variabele vinafstanden, ventilatoren met lange worp
Verdampingstemperatuur
-40℃ tot -45℃
Woontijd
4 tot 200 mm verstelbaar
Aquatische producten
Pluimveeproducten
Gebakproducten
Bakkerijproducten
Bereide maaltijden
Handige / bewaarde producten
IJsproducten
Fruit- en groenteproducten

Neem contact op