Luchtverfrisser

Luchtverfrisser

De door Square Technology geproduceerde luchtkoeler is soepel en uniform. Het is ideaal voor de verwerkingswerkplaatsen die geklimatiseerd moeten worden. Het kan de temperatuur van het voedselverwerkingsgebied laag houden. Onze luchtkoelers zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om de beste koelprestaties te leveren.

  • Deze luchtkoeler is ideaal voor de verwerkingswerkplaatsen die geconditioneerd moeten worden. Het kan de temperatuur van het voedselverwerkingsgebied laag houden.
  • De luchtcirculatie is soepel en uniform. De lucht circuleert langs het plafond, zodat de arbeiders niet direct aan de gekoelde lucht worden blootgesteld.
Ventilator
Hoog volume, lange luchtworp, laag geluidsniveau, energiezuinig Elektrische verwarming aanwezig om vorst te voorkomen Ventilatordiameter: 250 tot 910 mm EU energiebesparende ERP-conform
Spoel
Buismateriaal: koper, RVS, aluminium Vinmateriaal: aluminium, Al-Mg-legering, koper Vinafstand: 4, 7, 10,12 mm. DX of pomp. Uitstekende koelprestaties, optimaal koelmiddelcirculatieontwerp
Casing
RVS, gepoedercoat Eenvoudig schoon te maken: Uitklapbare lekbak Veiligheid: 100% onder druk getest
ontdooien
Opties Gecombineerd ontdooien
Airconditioning
Data Center
Distributiecentrum
Voedselopslag
Champignonkwekerij
Apotheek Magazijn
Procesruimte
Neem contact op