Dubbele spiraalvriezer

Dubbele spiraalvriezer

The low-tension spiral freezer with double drums produced by Square Technology is applicable to individual quick frozen of granulated and small-piece food, large-sized frozen food, such as the prepared meals, whole chicken, and whole fish. Double drum spiral freezer positions infeed and outfeed at low, making it convenient for operation and better matching the production lines of customers.


  • De spiraalvriezer is uitgerust met een zeer efficiënte sanitaire verdamper, die gebruik maakt van de nieuwste vloeistoftoevoermethode, waardoor het rendement van de warmtewisseling meer dan 20% hoger is dan bij de traditionele vriezers.
  • The spiral freezer uses a symmetrical and smooth circular air duct design which enhances the heat exchange effect.
  • We rusten uit met food-grade roestvrijstalen gaasband en plastic modulaire riem met de spiraalvriezer volgens verschillende vereisten van verschillende producten.
  • De spiraalvriezer is uitgerust met een intelligent centraal besturingssysteem, automatische detectie en alarmlichtapparaat, wat handig is voor gebruikers om te bedienen en te onderhouden.
Luchtontdooisysteem
De ADF blaast herhaaldelijk pulsen van perslucht met hoge snelheid over de verdampervinnen terwijl de producten in de vriezer blijven lopen. De binnentemperatuur van de vriezer is stabieler door minder rijp op de vin. Dankzij een langere looptijd wordt de productie-output verhoogd.
CIP (Cleaning-in-Place)
Het systeem reinigt en desinfecteert de binnenkant van de vriezer volledig om te voldoen aan de hygiënische eisen van voedselveiligheidsproductie. Ons systeemontwerp is geprogrammeerd met op maat gemaakte CIP-recepten voor verschillende producten en behoeften.
SPECIFICATIES
Structuur
Structuur
Dubbele trommel
Cage dia.
1620 tot 5800mm
Tiers
2 to 40 tiers
Bijlage
Geïsoleerde behuizing met 125 mm / 150 mm dikke polyurethaanwanden, binnenverlichting, roestvrijstalen huid volledig gelaste behuizing optioneel.
tussenverdieping
optioneel
Riem
Riem
Food grade SS mesh belt of modulaire plastic riem
Breedte
520 1372 tot mm
Invoer lengte
500to 4000mm
Uitvoer lengte
500to 4000mm
Elektrische gegevens
Stroomvoorziening
Lokale landspanning
Behuizing van het bedieningspaneel
Bedieningspaneel van roestvrij staal
Controle
PLC-besturing, touchscreen, veiligheidssensoren
Koelgegevens
koelmiddel
Freon, Ammoniak, CO2
Spoel
Stainless steelaluminum tubes, aluminum fin, variable fin pitches, long throw fans
Verdampingstemperatuur
-40℃ tot -45℃
Woontijd
4 tot 200 mm verstelbaar
Aquatic Products
Pluimveeproducten
Pastry Products
Bakkerijproducten
Bereide maaltijden
Handige / Geconserveerde Producten
IJsproducten
Fruit- en groenteproducten

Neem contact op