Wervelbed vriezer

Wervelbed vriezer

Gefluïdiseerde tunnelvriezer wordt gebruikt om kleine stukjes voedsel in te vriezen, variërend van gesneden of in blokjes gesneden groenten, fruit en bessen tot vlees, gevogelte, zeevruchten zoals kleine vissen of garnalen, en kleine zuivelproducten of gekookte producten.

De vriezer is uitgerust met een zeer efficiënte en hygiënische verdamper, die gebruikmaakt van de nieuwste vloeistoftoevoermethode, met een warmtewisseling die 20% hoger ligt dan bij traditionele methoden. We hebben twee soorten: semi-gefluïdiseerd en volledig gefluïdiseerd, die voldoen aan verschillende toepassingen voor het invriezen van producten.


  • Wervelbedvriezer wordt gebruikt met een roestvrijstalen gaasband van voedingskwaliteit, die gemakkelijk schoon te maken en corrosiebestendig is.
  • It is equipped with a stainless steel centrifugal fan for an excellent cooling performance.
  • It is equipped with an impingement device for conveyor belt to ensure a single freezing efficiency of frozen products.
  • The fluidized tunnel freezer uses an imported cold storage insulated panel production line for panel production, which is both energy efficient and high quality.
  • The freezing equipment is equipped with an intelligent central control system, automatic detection device and warning lights, which is easy for users to operate and maintain.
Efficiënte centrifugaalventilator
We kiezen uit een verscheidenheid aan hoogrenderende ventilatoren voor verschillende scenario's.
Trillingsapparaat
Een verscheidenheid aan hulpapparaten voor verschillende producten om de vrieskwaliteit te verbeteren, het product gescheiden te houden en de vriescapaciteit te vergroten.
CIP automatisch reinigingssysteem
Verschillende reinigingsmodi zijn optioneel. Reinig en desinfecteer de binnenkant van de diepgevroren machine in alle opzichten om te voldoen aan de hygiënische eisen van voedselveiligheidsproductie.
Volledig gelaste vloer
Het open structuurontwerp maakt het gemakkelijk schoon te maken. Een volledig gelaste behuizing is als optie verkrijgbaar.
Fruit- en groenteproducten
Bakkerijproducten
Vlees
Bereide maaltijd

Neem contact op